(040) 283 26 67

info@kootstra-therapie.nl

info@kootstra-medifit.nl

Kloosterstraat 15, Nuenen

Fysiotherapie in onze praktijk

Onze praktijk biedt gespecialiseerde fysiotherapie om u te helpen uw klachten te verminderen en uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Onze specialisaties

We zijn een groepspraktijk voor Fysiotherapie met veel verschillende disciplines, waarbij wij door middel van uitgebreide bij- en nascholing op de hoogte zijn van de nieuwste zienswijzen, inzichten en technieken.

fysio

Fysiotherapie

Fysiotherapie is paramedische zorg die beweging en oefeningen gebruikt om lichamelijke klachten te voorkomen, verminderen en herstellen.

Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele Therapie is bij uitstek de therapie voor rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, heup- en beenpijn, schouder- en armpijn.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie staat volledig in het teken van opgroeien en opvoeden in beweging en mobiliteit.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Een sportfysiotherapeut kan een belangrijke rol spelen bij preventie, voorlichting en adviezen voor iedereen die sport of wil gaan sporten.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapeuten houden zich bezig met de spieren van de buik, het bekken en de onderrug. Deze spieren spelen een rol bij de houding en het bewegen.

Hand- en polyfysiotherapie

Hand- en polsfysiotherapie

Kleine aandoeningen aan de vinger of hand kunnen verstrekkende gevolgen hebben op het functioneren van de hand en soms van de hele arm.

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Orofaciale fysiotherapie

Orofaciale fysiotherapie

Orofaciale fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten in het hoofd-, hals- en kaakgebied. Hierbij kan gedacht worden aan problemen met kauwen, slikken, spreken en het openen van de mond.

Haptonomie

Haptonomie

Dit wordt toegepast bij zwangerschap, stress-gerelateerde klachten, begeleiding van blinden, en het verwerken van trauma's.

Revalidatie

Revalidatie

Revalidatie is het proces van herstel en functioneel herstel na een ziekte, verwonding of operatie.

Echografie

Echografie

Dit is een techniek die gebruik maakt van ultrageluid, dat zich door het lichaam verplaatst en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteert.

3d rendered medically accurate illustration of the human bronchi

COPD

COPD is een verzamelnaam voor onder meer de longziekten Chronische Bronchitis en Longemfyseem. Bij de behandeling van COPD kan de hulp van een (long)fysiotherapeut nodig zijn.

Physiotherapist doing acupuncture to a young woman on her back

Dry needling

Door middel van een speciale techniek wordt met een kleine naald een spier/ spieren aangeprikt waardoor deze snel en langdurig worden ontspannen.

Geriatric doctor or geriatrician concept. Doctor physician hand on happy elderly senior patient to comfort in hospital examination room or hospice nursing home or wellbeing county.

Parkinson

Parkinson is een neurologische aandoening waarbij de motoriek van het lichaam verstoord raakt door een tekort aan dopamine in de hersenen.

Osteapathie

Osteopathie

In de osteopathie zien we het menselijke lichaam als een geheel van alle structuren / systemen waaruit zij is opgebouwd.

Maak een afspraak bij ons

Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw klachten.