Photo of Edith Voets

Edith Voets

In 1989 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hoge School Midden-Brabant te Breda. Ik ben gestart als algemeen fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk in Nederweert. Hier heb ik 10 jaar gewerkt. Daarnaast heb ik in die jaren Zwangerschapsbegeleiding gegeven in verschillende gemeenten.


In 1996 ben ik gestart met de 3 jarige opleiding Kinderfysiotherapie in Utrecht en heb hiervoor in 1999 mijn diploma behaald. Sinds begin 2000 werk ik als geregistreerd kinderfysiotherapeute (NVFK) bij Fysiotherapie Kootstra te Nuenen. Daarnaast geef ik hier tevens Medische Fitness aan kinderen vanaf 10 jaar.


In de afgelopen 23 jaar heb ik al veel kinderen behandeld die problemen of een achterstand hadden in hun motorische ontwikkeling. Ik vind het fijn als kinderen merken dat het beter met hen gaat doordat we samen aan hun problemen of achterstand hebben gewerkt. Elk kind is voor mij bijzonder. Sommige kinderen kunnen gefrustreerd raken of onzeker worden als ze niet mee kunnen spelen/bewegen met leeftijdsgenootjes. Het is dan fijn om deze kinderen een stap in hun ontwikkeling te laten maken.


Binnen de kinderfysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van :


Belangrijkste na- en bijscholingsopleidingen/ -cursussen:


Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen of de website van het NVFK raadplegen.