Nieuws

Nu een meisje!

Onze dierbare secretaresse Anouk Peters is donderdag 22 juni jl. bevallen van een meisje: Fenne. Met moeder en dochter gaat het prima. Wij willen Anouk, Lesley, Casper en Silvan van harte feliciteren! 

UITBREIDING GERIATRIEFYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOTHERAPIE KOOTSTRA

Wij zijn verheugd en trots dat wij in juni onze nieuwe collega Manon Verhappen hebben kunnen verwelkomen en daardoor onze zorg voor ouderen, welke wij reeds sinds enige jaren aanbieden, kunnen uitbreiden. Manon is Master in de Geriatriefysiotherapie (MSc.) en zij zal zich binnen onze praktijk dus bezig gaan houden met de fysiotherapie voor (kwetsbare) ouderen en ouderen met complexe ziektebeelden voor deze leeftijdsgroep binnen Nuenen. Haar specifieke aandachtsgebied ligt op het gebied van de neurorevalidatie, zoals b.v. een beroerte, (beginnende) dementie, hersentumor. Vanzelfsprekend is zij lid van alle daartoe relevante beroepsorganisaties, zoals o.a. ValNet, NAH FysioNet Zuidoost Brabant en GeriatrieNetwerk Eindhoven en omstreken. Zij behandelt zowel op de praktijk en indien noodzakelijk bij u thuis en zij begeleidt 2x per week een oudergroep in het Feel Fit Center (LACO Sportcentrum De DrieTip). Zij zal in nauw contact staan met u als patiĆ«nt, mantelzorger(s), verwijzer(s) en zorginstelling(en). 

Ook in 2017 hebben wij weer contracten met alle zorgverzekeraars!

Dit betekent dat wij uw behandelingen, indien u een aanvullend bent verzekerd, aan het einde van de maand direct bij uw zorgverzekeraar indienen. Dit tegen een met uw zorgverzekeraar van tevoren overeengekomen tarief. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar zult u achteraf een overzicht krijgen van de gedeclareerde kosten. Dus: snel, overzichtelijk en tegen de laagste kosten!

Osteopathie

Na het tragische verlies van onze collega en osteopaat Adri Raaijmakers, kunnen wij melden dat per 1 januari 2016 Bas van Berge Henegouwen als osteopaat D.O.- MRO verbonden is aan onze praktijk. Bas heeft zijn opleiding aan de International Academy of Osteopathy te Gent, Belgie, doorlopen en in 2008 afgerond. Daarnaast is hij sinds 2010 gediplomeerd osteopaat bij baby's en kinderen (Panta Rhei, Nederland).

Ook in 2016 een contract met alle zorgverzekeraars!

Dit betekent dat wij uw behandelingen, indien u een aanvullend bent verzekerd, aan het einde van de maand direct bij uw zorgverzekeraar indienen. Dit tegen een met uw zorgverzekeraar van tevoren overeengekomen tarief. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar zult u achteraf een overzicht krijgen van de gedeclareerde kosten. Dus: snel, overzichtelijk en tegen de laagste kosten!

Hoera, het is een jongetje!

Op 26 November 2015 is Ingeborg Mulder bevallen van een jongetje, zijn naam is JORT. Wij willen Ingeborg en haar man van harte feliciteren met hun gezinsuitbreiding en wensen Ingeborg een fijn zwangerschapsverlof toe!

Nieuwe collega geriatriefysiotherapie per 1 juli 2015

We zijn erg blij dat we per 1 juni 2015 Guillaume van de Nieuwenhof mogen verwelkomen als collega Geriatrie fysiotherapeut (MSc.), aangesloten bij het GeriatrieNetwerk Eindhoven en omstreken, ParkinsonNet, MS Netwerk en NAH FysioNet Zuid-Oost Brabant. Na ons enige jaren geleden reeds te hebben toegelegd op het gebied van ouderenzorg, breiden wij met de komst van Guillaume onze kennis en kundigheden op dit gebied verder uit.

We zijn uitgebreid met geriatriefysiotherapie

Team Fysiotherapie Kootstra per 1 juni 2014 uitgebreid met geriatriefysiotherapeut Mirjam ter Beek.

Download het volledige artikel in PFD

Geslaagd voor Manuele Therapie vlgs concept Maitland

Na haar opleidingen fysiotherapie, bewegingswetenschappen (MSc.) en McKenzie heeft op 10 juni 2014 Ingeborg Mulder haar laatste examen Manuele Therapie gehaald en mag zich sinds die dag geregistreerd Manueeltherapeut (MSc.) noemen.

Ingeborg Mulder en Fank Kootstra zullen vanaf juni 2014 binnen Fysiotherapie Kootstra beiden de Manuele Therapie verzorgen.